Uitslag Fortuna Sittard - Feyenoord

Feyenoord heeft op bezoek op Fortuna Sittard een 1-3 overwinning geboekt ondanks dat het 80 minuten met tien man stond.

De Rotterdammers kenden een dramatische start van het duel. Al na 29 seconden lag de bal in het net toen Flemming de bal langs Marsman schoof. Feyenoord liet zich niet uit het  veld slaan en ging direct op jacht naar de gelijkmaker. Tien minuten later kreeg het echter nog een tegenvaller te verwerken toen Kokcu met rood het veld moest verlaten. Ook daarna bleef het jagen op de gelijkmaker en die kwam er na iets meer dan een half uur spelen. Senesi scoorde de gelijkmaker na een schitterende uithaal. Vlak voor rust werd de wedstrijd helemaal omgekeerd toen Berghuis scoorde uit een strafschop.

Na rust kreeg Feyenoord het met tien man lastiger. Polter kon Marsman na een bal van de flank niet passeren. Fortuna had een overwicht maar Feyenoord slaagde erin stand te houden. Vlak voor tijd werd de wedstrijd beslist toen Berghuis, wederom uit een penalty, de eindstand op 1-3 bepaalde.

Fortuna Sittard

1 - 3

Feyenoord

1' Flemming    34' Senesi