NFL: Seahawks zetten nieuwe stap met winst op Cardinals

We keren nog even terug naar donderdagavond, Thursday Night Football om precies te zijn. De Seattle Seahawks namen het in de NFL op tegen de Arizona Cardinals en bleven ook na vijf wedstrijden thuis nog ongeslagen.

Een 25-yard pass van quarterback Russell Wilson op DK Metcalf bracht de Seahawks snel op voorsprong, maar Kenyan Drake rende de gelijkmakende touchdown binnen. Wilson bediende Tyler Lockett voor 11 yards, Jason Myers trapte vanaf 27 yards raak en de Seahawks gingn met 16-7 de rust in.

Vroeg in het derde kwart stelde Cardinals-quarterback Kyler Murray met een 4-yard pass Dan Arnold in staat te scoren, maar Carlos Hyde vergrootte de thuisvoorsprong weer. Vroeg in het vierde kwart kwamen de bezoekers weer in de buurt: Murray gaf de bal af aan Chase Edmons voor de touchdowns en 23-21.

Een penalty tegen JR Sweezy in de endzone bezorgde de Seahawks een safety en twee punten, Myers trapte het verschil vanaf 41 yards naar zeven: 28-21. In de slotminuut probeerde Murray nog van alles, maar na zijn geweldige Hail Mary-pass van vorige week was de verdediging nu wel scherp en dus bleef het bij 28-21.