Teze verlengt contract bij PSV tot de zomer van 2024

Jordan Teze heeft zijn contract bij PSV verlengd tot de zomer van 2024. Het huidige contract van de 21-jarige verdediger liep tot het einde van dit seizoen.

De geboren Groninger speelt sinds 2007 voor PSV. Via de jeugdopleiding en Jong PSV maakte hij in 2019 de overstap naar de A-selectie. Onder de huidige trainer Roger Schmidt werd hij basisspeler.

“Het is ondanks de bizarre afgelopen maanden voor mij persoonlijk een heel mooi jaar geworden”, aldus Teze op de website van PSV. “Er is ontzettend veel gebeurd. Ik ben trots op mijn ontwikkeling, maar weet ook dat er nog veel meer aan komt. Daar richt ik me op.”

Ook technisch directeur John de Jong is blij met de contractverlenging: “Jordan is een goed voorbeeld van een speler die de route heeft afgelegd van de jeugd naar het eerste elftal. Hij heeft dit contract helemaal zelf verdiend. Sinds zijn debuut voor Jong PSV in 2017 heeft hij stap voor stap toegewerkt naar een volwaardige positie in het eerste elftal van PSV. Dat ging niet altijd vanzelf, maar Jordan heeft volgehouden. Dat is volledig zijn eigen verdienste en het past in de visie van PSV om hem hiervoor te belonen.”