FOK! Wat een weer: Bewolkt maar droger

Overdag is er veel bewolking en valt vooral in het noorden af en toe motregen. In de middag en avond zijn er ook droge perioden, maar in het noorden is er lokaal nog motregen mogelijk. De maximumtemperatuur ligt rond 13°C. De zuidwestelijke wind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, 6 Bft.

In de nacht naar woensdag blijft het overwegend bewolkt maar is het wel overal droog. Het koelt niet verder af dan een graad of 10 bij een matige, langs de kust (vrij) krachtige, zuid(west)enwind.

Woensdag trekt de bewolking in de ochtend noordwaarts weg en volgen er perioden met zon. Het blijft overal droog. In de avond neemt van het westen uit de bewolking toe en laat in de avond volgt af en toe regen. De middagtemperaturen lopen uiteen van 13°C in het noorden tot lokaal 16°C in het zuidoosten. De zuidwestelijke wind is matig, langs de kust (vrij) krachtig, 6 Bft. (Bron: KNMI)

 

Meer weer op FOK!

De zeedijk in Nieuw-Vossemeer (Foto: Charged)
De zeedijk in Nieuw-Vossemeer (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.