The Falconeer vliegt uit

Uitgever Wired Productions en ontwikkelaar Tomas Sala hebben de launchtrailer voor The Falconeer uitgebracht, die nu beschikbaar is voor Xbox Series, Xbox One en pc via Steam en GOG.

In de game word je een Falconeer en vlieg je door de lucht aan boord van een krachtige Warbird. Ontdek geheimen die verloren zijn gegaan aan de zee terwijl je je aansluit bij of verzet tegen verschillende facties en clans verspreid over de Grote Ursee. Er zijn meerdere Falconeer-klassen met individuele statistieken, wapens en warbirds die kunnen worden geüpgraded door gevechten te winnen, speurtochten te voltooien, geheimen te ontdekken of Mutagens of Chants toe te passen. Gebruik oceaan-thermiek en energie om te duiken, te ontwijken, te rollen en te draaien.

"Het ontwikkelen van The Falconeer is voor mij een reis die jaren in de maak is; het is zo'n zeer persoonlijk spel en ik kan niet wachten tot spelers dit oppikken'', zei maker Tomas Sala in een persbericht. "Of het nu op pc of Xbox is, neem alsjeblieft de tijd om te genieten van de wereld van The Great Ursee en alles wat het te bieden heeft, ik weet zeker dat je ervan zult genieten."