Next-gen NBA 2K21 krijgt 'The City' als omgeving

2K kondigt aan dat de vervanger van The Neighbourhood de naam The City gaat dragen in NBA 2K21 voor PlayStation 4 en Xbox Series X | S.

De map van The City is vele malen groter dan die je gewend bent van The Neighbourhood. Verwacht in plaats van buurten nu een metropool waarin je kunt onderdompelen en met alle nieuwe features die The City te bieden heeft aan de slag kunt.

The City heeft vier verschillende stadsdelen die worden gecontroleerd door vier rivaliserende filialen. 2K bevestigt dat Affiliaties terug zijn. Daar gaat het om rivaliteit en concurrentie. In The City is er dan ook altijd wat te doen om te bepalen wie er de beste is: de Knights, Vipers, Beasts en Wildcats. Nieuw is dat er een burgemeester is per affiliate. Deze bepaalt wat er te zien en te horen is in hun buurt, van ingame video's, de playlist, uniformen, en meer. De eerste zes weken zijn er bekenden uit de community door 2K als burgemeesters gekozen, maar daarna komen er elke zes weken nieuwe verkiezingen waar elke affiliate zelf mag gaan kiezen wie hen mag representeren. Hopelijk gaat het tellen sneller dan in Noord-Amerika.

NBA 2K21 is in de Benelux vanaf 10 november verkrijgbaar op Xbox Series X en Xbox Series S en vanaf 19 november op PlayStation 5.