Heksen gaan winst Trump voorkomen met spreuken

Amerikaanse heksen gaan de herverkiezing van de Amerikaanse president Donald Trump komende week voorkomen. De covens gaan diverse spreuken en rituelen uitvoeren om ervoor te zorgen dat Joe Biden de strijd om het presidentschap zal winnen.

Bij de blue moon van vanavond zullen de heksen de 'Blue Wave Spell' uitvoeren. Voor de zekerheid zullen ze ook de nacht voor de verkiezing hun toverkunsten uit de kast halen, zo meldt medium.com.

In de post op Medium.com deelt zelfbenoemd 'magisch denker' Michael M. Hughes een 'eenvoudig en krachtig' ritueel dat eenvoudig kan worden gevolgd. Benodigdheden zijn kaarsen, een kaart van de Verenigde Staten, een tarotkaart, een spijker en foto's en campagnemateriaal van de democratische kandidaten. De uitvoering van het ritueel doe je best middernacht of om 12 uur 's middags.

Het hebben van een altaar geniet de voorkeur, maar als die ontbreekt kun je een stille, private ruimte gebruiken.

De spreuk die je dient te uiten luidt: "Blue Wave, rise! Blue Wave, wash over the land! Blue Wave, cleanse! Blue Wave, renew!"
Het wordt aangemoedigd daaraan nog "wash away the Nazis, wash away the hate" toe te voegen.

De spreuk blijkt ook multi-inzetbaar, want Hughes zette deze eerder al in voor Black Lives Matter, Covid-19 en abortusrechten.

Naast de spreuk wordt van de heksen tevens verwacht dat ze van hun luie reet af komen en daadwerkelijk naar de stembureaus gaan