Warhammer Chaosbane krijgt extra personage en next-gen versie

Nacon en Eko Software maken bekend dat Warhammer: Chaosbane met de Slayer Edition beschikbaar komt voor de next-generation consoles. Deze hack-and-slash-game voor Xbox Series X|S en PlayStation 5 verschijnt in zijn meest complete vorm met alle twaalf DLC-pakketten en alle updates, waaronder Keela en de Tower of Chaos.

Warhammer: Chaosbane wordt op next-gen consoles weergegeven in 4K op 60FPS. Daarnaast komen een nieuw personage, de Witch Hunter Jurgen Haider, en aanvullende content op 10 november beschikbaar voor Xbox Series X|S en pc, en vanaf 12 of 19 november voor PlayStation 5, afhankelijk van wanneer deze console in elk land verschijnt.

De Witch Hunter draagt de kenmerkende hoed en lange jas van zijn orde en is een gebruiker van twee wapens: zijn zwaard voor nabije tegenstanders en zijn pistool voor vijanden op afstand. Naast de introductie van dit nieuwe personage, verschijnt een gratis patch die diverse verbeteringen doorvoert, zowel voor nieuwkomers als voor de fans van het eerste uur. Zo zorgt de patch ervoor dat de twee hubs van Act 1 en Act 2 zijn uitgebreid en het gebied rond het kamp van Act 2 is uitgebreid met nieuwe vijanden om te bestrijden. Daarnaast levert de patch een heel nieuw gebied, het kerkhof, dat nieuwe vijanden toevoegt, inclusief Daemon Princes, Skullcrushers (op rijdieren en te voet), een Chaos Warrior en nieuwe cultleden.

Het nieuwe Witch Hunter-personage is onderdeel van de Slayer Edition op de nieuwe consoles en verkrijgbaar als DLC voor de huidige generatie consoles. De patch met verbeterde omgevingen, het nieuwe gebied en extra vijanden is gratis voor Playstation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.