Madden NFL 21 en FIFA 21 vanaf 4 december op next-gen consoles

Electronic Arts kondigt aan dat de next-gen-versies van Madden NFL 21 en FIFA 21 op 4 december beschikbaar zullen zijn. Tussen neus en lippen kondigen ze ook alvast FIFA 22 en Madden NFL 22 aan, maar dat mag geen verrassing heten.

Spelers kunnen Madden NFL 21 en FIFA 21 nu spelen en verder gaan op de nieuwe consoles. Spelers die Madden NFL 21 of FIFA 21 voor Xbox One en/of Playstation 4 kopen of al gekocht hebben tussen nu en de release van Madden NFL 22 en FIFA 22 ontvangen gratis de Xbox Series X|S- en/of PlayStation 5-versie van de game die ze hebben gekocht zodra de nieuwe games in december worden uitgebracht. Spelers behouden hun voortgang en content in Ultimate Team, The Yard en beide Franchise-modi in Madden NFL 21, en hun voortgang en content in Ultimate Team en Volta Voetbal in FIFA 21. De komende weken wordt meer informatie over Madden NFL 21 en FIFA 21 onthuld.

"Met elke consolegeneratie vervaagt EA Sports meer van de lijn tussen virtueel en reëel in onze games. De volgende generatie versies van Madden NFL 21 en FIFA 21 bieden verbluffende, meeslepende en authentieke belevingen, waardoor spelers sport op een nog hoger niveau kunnen ervaren", zei Cam Weber, EVP en Group GM van EA Sports. "Door de geweldige kracht van Xbox Series X|S en PlayStation 5 zijn we in staat geweest om toonaangevende gameplay en vooruitgang in content te creëren, waardoor onze spelers zich steeds nauwer verbonden voelen met hun favoriete sport."