Fast & Furious-franchise eindigt met tweeluik

De Fast & Furious-franchise gaat eindigen met een tweeluik in het tiende en elfde deel van de reeks. Beide films worden geregisseerd door Justin Lin, zo laat Deadline weten.

Castleden voor deel tien en elf zijn op dit moment nog niet bekendgemaakt, maar de kans is groot dat Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, en Ludacris hoe dan ook terugkeren. De bijna vaste schrijver van de Fast-films Chris Morgan gaat naar alle verwachting ook de laatste twee delen pennen.

De releasedatum van de twee films zijn op dit moment nog niet bekendgemaakt. Dit heeft met name te maken vanwege de huidige pandemie, die er eerder voor heeft gezorgd dat F9 niet deze zomer maar nu in 2021 verschijnt. Hierin is onder meer John Cena als Dominic Toretto zijn broer te zien. Ook keert personage Han terug en speelt de film zich in ieder geval voor een deel in de ruimte plaats.

Toch stopt het voorlopig nog niet met Fast-producties. Zo is op dit moment de spin-off sequel Hobbs & Shaw 2 in ontwikkeling en zijn er verregaande plannen voor een Fast-film met een volledig vrouwelijke cast.

Fast & Furious
Fast & Furious