NFL: Titans ontsnappen, Brady en Bucs pakken Packers

In de NFL zijn de Tennessee Titans ontsnapt aan de eerste nederlaag van het seizoen. Thuis tegen de Houston Texans was een uiterst late touchdown nodig in een vermakelijke wedstrijd.

Dankzij touchdown passes van quarterback Ryan Tannehill op Anthony Firkser en AJ Brown namen de Titans de leiding in het eerste kwart, in het tweede volgde een pass op Adam Humphries - de Texans deden wat terug dankzij een pass van Deshaun Watson op Darren Fells.

In het derde kwart kwamen de Texans langszij dankzij touchdowns van David Johnson en Randall Cobb, waarna Derrick Henry in het vierde kwart een 94-yard touchdown verzorgde voor 29-23 na de two-point conversion van de Titans.

Watson bereikte Will Fuller voor 53 yards en een touchdown en Brandin Cooks voor 29-36, waarna de Titans ontsnapten: met vier seconden te gaan pakte Brown een pass van Tannehill in de endzone, overtime. Daarin rende Henry de winnende 5-yard touchdown binnen met een fraaie trick play - hij en Tannehill wisselden van positie.

De nog ongeslagen Green Bay Packers gingen op bezoek bij de Tampa Bay Buccaneers en dat deed pijn. Na een 0-10 eerste kwart kwamen de Buccaneers geweldig op dreef: Jamel Dean werkte een 32-yard interception return de endzone in, Ronald Jones II tekende voor een korte touchdown.

Tom Brady leverde nog in de eerste helft touchdown passes af bij Tyler Johnson en Rob Gronkowski, waarna Jones er in het derde kwart ook nog één de endzone in duwde. Ryan Succop trapte ondertussen een 50-yard field goal binnen en de Bucs wonnen met 38-10.

De Pittsburgh Steelers, ook nog 4-0, ontvingen de Cleveland Browns (4-1) en dat leverde weinig problemen op. Een 33-yard interception return van Minkah Fitzpatrick trapte het af en zonder noemenswaardige problemen werkten de Steelers zich naar een 38-7 zege.

Op maandagavond namen twee ploegen met een 4-1 record het tegen elkaar op: de Buffalo Bills ontvingen de Kansas City Chiefs. Het was een pittig duel voor de Super Bowl-kampioenen, maar onder leiding van quarterback Patrick Mahomes - goed voor twee touchdown passes - wonnen ze met 17-26 van de Bills, waar twee touchdown passes van Josh Allen niet genoeg waren.

Uitslagen NFL week 6
Tennessee Titans - Houston Texans 42-36 OT
Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals 31-27
Minnesota Vikings - Atlanta Falcons 23-40
New England Patriots - Denver Broncos 12-18
New York Giants - Washington Football Team 20-19
Philadelphia Eagles - Baltimore Ravens 28-30
Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns 38-7
Carolina Panthers - Chicago Bears 16-23
Jacksonville Jaguars - Detroit Lions 16-34
Miami Dolphins - New York Jets 24-0
Tampa Bay Buccaneers - Green Bay Packers 38-10
San Francisco 49ers - Los Angeles Rams 24-16
Buffalo Bills - Kansas City Chiefs 17-26
Dallas Cowboys - Arizona Cardinals 10-38