Juf (27) met 'te dikke tieten' doet 2 scholieren

In Sydney moet ene Gaye Lee McKeown voor de rechter verschijnen. De blonde lerares wordt ervan beschuldigd met twee vijftienjarige leerlingen de liefde te hebben bedreven. Tijdens een versierpoging naar een van de twee knaapjes vroeg de Australische aan een van hen of hij vond dat haar tieten te groot waren.

Voor dit uiterst smeuïge verhaal moeten we even een sprong naar het verleden maken. Eind jaren '90 (1997), om precies te zijn. De destijds 27-jarige Gaye zou zich in die tijd voor maar liefst een maand hebben verlustigd aan twee bronstige pubers. Iets wat onschuldig begon met het vluchtig tonen van haar ondergoed en het openknopen van haar welgevulde bloesje, kreeg een vurig einde.

De getrouwde juf liet in die mooie dagen een van de jongens weten dat zij hem 'sexy' vond. Ze vroeg hem of hij haar voorgevel wel mooi vond, of dat ze misschien te groot waren. De bronstige ventjes werden overladen met complimentjes, sigaretten en alcohol. Dat kon toen nog.

Nou, dat was heel wat voor die knaapjes natuurlijk. Ze konden dan ook niet wachten om de geile lerares een flinke veeg – of twee – te geven. Maar liefst een maand lang vond er zowel orale als vaginale seks plaats, zo luidt de aanklacht. En niet alleen in het schoolgebouw zelf, maar ook bij haar thuis. Waar ze woonde met haar man en kind.

De – inmiddels vijftigjarige – ontkent sculdig te zijn aan maar liefst 21 aanklachten van seksueel misbruik. Desondanks zou de voormalig docente Engels een van de jongens 30.000 Australische dollar aan zwijggeld hebben betaald.

Bewijzen te over. Zo heeft de dame in kwestie een van de jongens verteld dat zij hem 'een sexy man' vond, met 'sexy benen en heel mooie ogen'. Toen zij aan een van de scholieren vroeg haar mee te helpen boeken te versjouwen naar een schuurtje, opende ze haar bloesje en vroeg: "Vind je mijn tieten mooi? Zijn ze niet te groot?" Uiteraard kreeg het ventje hierop een stijfje. Hierop verzekerde zij hem dat het 'volkomen normaal' was en ze blij was dat hij haar aantrekkelijk vond.