Voertuigen en mode in Cyberpunk 2077

Als onderdeel van de vierde Night City Wire-aflevering bracht CD Projekt Red nieuwe beelden naar buiten van Cyberpunk 2077 en werd er in die video’s vooral dieper ingegaan op de voertuigen van de game en de fashion in Night City.

De Night City Wire-aflevering begon met Rides of the Dark Future. Deze video bevat een blik op de auto's, motoren en andere transportmiddelen in Night City, inclusief een voorproefje op een heel speciaal voertuig dat beschikbaar zal zijn in Cyberpunk 2077.

Hierna volgden twee behind-the-scenes video’s. De video Revving Up Night City laat zien dat het ontwikkelingsteam audio opneemt voor de voertuigen van de game om ze tot leven te brengen. In Arch Motorcycle with Keanu Reeves and Gard Hollinger vertellen beide mede-oprichters van het motorbedrijf over hun samenwerking voor Cyberpunk 2077.

De video 2077 in Style toont de fashion die je zult tegenkomen in de stad van Cyberpunk 2077. Van beroemd tot berucht en iedereen daar tussenin - iedereen heeft z’n eigen stijl.

Tijdens het pre-show gedeelte van de aflevering werd de grote finale van de officiële Cyberpunk 2077-cosplaywedstrijd uitgezonden, waar finalisten hun creaties presenteerden en een winnaar werd aangewezen.

Cyberpunk 2077 verschijnt op 19 november 2020 voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia. De game zal ook speelbaar zijn op Xbox Series X en PlayStation 5 zodra deze consoles verkrijgbaar zijn. Op een later tijdstip komt er een gratis upgrade voor Cyberpunk 2077-bezitters, waarbij volledig wordt geprofiteerd van de volgende generatie hardware. Deze upgrade wordt dan beschikbaar gemaakt voor bezitters van de Xbox One- en PlayStation 4-versies van de game.