Rockband Korn doet mee in World of Tanks Blitz

Wargaming heeft vandaag aangekondigd dat ze met Korn een speciale Halloween-samenwerking aangaan, waarbij de videoclip werd onthuld voor 'Finally Free', een nummer op Korn's nieuwste studioalbum 'The Nothing'. De video zet de toon voor de Halloween-modus van World of Tanks Blitz genaamd Burning Games.

In World of Tanks: Blitz is er vanaf morgen het event genaamd Convergence. Van 16 tot en met 24 oktober kunnen alle spelers in-game challenges voltooien om stukjes band-illustraties en extra speciale items te ontdekken die te maken hebben met Korn.

In de Burning Games-modus vechten spelers om dominantie op het slagveld om in-game-beloningen te winnen. Natuurlijk met een Halloween-thema: vanaf het moment dat de klok start, zal elk voertuig op het slagveld health verliezen, en spelers zullen damage moeten doen om hun gezondheid terug te leechen zoals een vampier. De modus is beschikbaar voor alle voertuigen van niveau V en hoger en loopt ook van 16 oktober tot 24 oktober. Er zijn nog meer events in deze maand, zoals The Way of the Raider en de terugkeer van de Mad Games-modus.

World of Tanks Blitz is gratis te spelen op iOS, macOS, Android, Windows 10, Steam en Nintendo Switch