Releasedatum Planet Coaster bekendgemaakt

Frontier Developments heeft vandaag onthuld dat Planet Coaster: Console Edition op 10 november 2020 voor Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en PlayStation 4 uitkomt. PlayStation 5-spelers kunnen vanaf 19 november aan de slag in dit pretpark.

De standaard editie kost € 44,99. De 'Deluxe Edition' is alleen digitaal beschikbaar en kost € 54,99. Deze bevat naast het basisspel en toegang tot zowel de 'Magnificent Rides Collection' als 'Classic Rides Collection' zodat je in totaal 18 extra attracties en achtbanen hebt. Pre-orders voor beide edities krijgen de 'Oswald’s Magnificent Machine'-achtbaan.

Degenen die een digitale kopie van de game op PlayStation 4 of Xbox One kopen de next-gen-versie gratis downloaden wanneer deze beschikbaar komt door in te loggen op hun next-gen-console met de account waarop ze het spel hebben gekocht. Degenen die een fysiek exemplaar van de game kopen, kunnen de next-gen-versie zonder extra kosten downloaden wanneer deze beschikbaar komt door de schijf in hun next-gen-console te plaatsen. Let op: upgrades van de volgende generatie zijn niet beschikbaar voor fysieke versies van de game als spelers een PlayStation 5 Digital Edition of Xbox Series S hebben.