FOK! Wat een weer: Wolkenvelden en vrijwel overal droog

Vandaag blijft het in het zuidoosten bewolkt, elders kan in de loop van de dag af en toe de zon doorbreken. Het blijft op de meeste plaatsen droog en de middagtemperatuur loopt uiteen van 9°C in Zuid-Limburg tot 12°C in het noorden en westen. De noord- tot noordoostenwind is zwak tot matig, in het Waddengebied matig tot vrij krachtig.

Komende nacht is het half tot zwaar bewolkt. Het blijft droog. In opklaringen kan het afkoelen naar 2°C met lokaal vorst aan de grond, onder bewolking wordt het niet kouder dan 7°C. Er staat een zwakke, aan zee en op het IJsselmeer matige noord- tot noordoostenwind.

Vrijdag overdag begint met vrij veel bewolking, maar in de loop van de dag breekt de zon op een aantal plaatsen door. Het blijft droog. De temperatuur loopt op naar ongeveer 12°C. De wind is zwak tot matig uit noord tot noordoost. (Bron: KNMI)

 

Meer weer op FOK!

Herfst....
Herfst, Paddo's!

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.

Ook een leuk of interessant bericht gevonden? Tip ons via onze submit

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!