Zeer zwaargewonde man gevonden na melding vechtpartij

Zondagochtend rond 5.40 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij op de Middelrode in Rotterdam waar ongeveer tien man bij betrokken zou zijn. Tijdens de melding werd er ook geroepen dat er een mes in het spel zou zijn. Agenten waren snel ter plaatse, maar de vechtpartij was al voorbij. Op straat vonden ze een man die buiten bewustzijn was. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, zijn toestand is zorgwekkend. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Toen de agenten op de Middelrode aankwamen, was er geen sprake meer van een vechtpartij. Ze verleenden direct eerste hulp aan het slachtoffer, een 25-jarige man uit Sliedrecht, wat al snel overgenomen werd door de ambulancedienst. Terwijl het slachtoffer zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht werd, gingen de agenten in gesprek met getuigen. Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is en of er daadwerkelijk gestoken is.

Het onderzoek is direct gestart. Er wordt buurtonderzoek gedaan en gezocht naar eventueel beeldmateriaal van de vechtpartij of de betrokkenen. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.