Netflix trekt stekker uit laatste seizoen GLOW

De Netflixserie GLOW krijgt geen kans om het vierde en laatste seizoen te maken. Variety laat weten dat de streaminggigant de show heeft stopgezet vanwege de huidige COVID-19-pandemie.

De voor een Emmy genomineerde komedieserie over een groep vrouwelijke worstelaars was eerder nog verlengd voor vierde seizoen, wat ook meteen het laatste zou zijn. Toch keren de vrouwen niet meer terug in de ring. "We hebben het moeilijke besluit genomen om vanwege corona geen vierde seizoen van GLOW te maken, omdat het maken van een show met dergelijke fysieke beperkingen met zo'n grote cast enorm uitdagend is", zo laat een worodvoerder van Netflix weten. "We zijn dankbaar voor de makers Liz Flahive, Carly Mensch, Jenji Kohan en alle schrijvers, cast en crew voor het delen van het verhaal over de fantastische vrouwen van GLOW met ons en met de wereld."

GLOW was vorig jaar nog verlengd. De productie voor het vierde seizoen was begin dit jaar begonnen, maar is gestopt na het uitbreken van het COVID-19-virus. Zonder bekendmaking hoe en op welke manier de dames in de ring op veilige afstand konden werken, heeft Netflix besloten om de stekker uit het project te trekken. 

GLOW
GLOW