The Falconeer introduceert de tegenpartijen

Uitgever Wired Productions en ontwikkelaar Tomas Sala hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor openlucht-RPG The Falconeer, genaamd "The Free and Fallen".

"Ik wilde dat de wereld van de Ursee tastbaar zou aanvoelen, niet alleen visueel maar ook met geschiedenis en conflicten die je meemaakt", zei bedenker Tomas Sala in een persbericht. "Het is nooit meteen duidelijk wie een‘ good guy ’of een‘ bad guy ’is. Ik hoop dat spelers The Falconeer zullen ervaren als een ontdekkingsreis, waarbij de geheimen van The Great Ursee en zijn mensen worden onthuld terwijl ze spelen.''

Word een Falconeer en vlieg door de lucht aan boord van een krachtige Warbird. Ontdek geheimen die verloren zijn gegaan aan de zee terwijl je je aansluit bij of verzet tegen verschillende facties en clans verspreid over de Grote Ursee. Profiteer van meerdere Falconeer-klassen met individuele statistieken, wapens en warbirds die kunnen worden geüpgraded door gevechten te winnen, speurtochten te voltooien, geheimen te ontdekken of Mutagens of Chants toe te passen. Gebruik oceaan-thermiek en energie om te duiken, te ontwijken, te rollen en te draaien.

The Falconeer komt op 10 november uit voor Xbox Series, Xbox One en pc via Steam.