NFL: Mahomes leidt Chiefs langs Ravens met vier touchdowns

We keren nog even terug naar Monday Night Football, want daar stond een mooie NFL-partij op het programma: de Baltimore Ravens kregen bezoek van de Kansas City Chiefs, de regerend Super Bowl-kampioenen.

In het eerste kwart zorgde Chiefs-quarterback Patrick Mahomes met een korte run voor de eerste touchdown, vroeg in het tweede kwart stelde hij full back Anthony Sherman met een uiterst geniepig onderhands passje in staat de tweede te scoren.

Gelijk daarna sloegen de Ravens terug: Devin Duvernay pakte de kick van de Chiefs op en kwam met een 93-yard kickoff return touchdown. Toch sloegen de Chiefs nog voor de rust een fors gat: een 20-yard pass van Mahomes op Tyreek Hill was raak en Mahomes voorzag Mecole Hardman van een indrukwekkende 49-yard touchdown pass (10-27).

Justin Tucker trapte voor de Ravens zijn tweede field goal binnen in het derde kwart, Nick Boyle scoorde in het vierde kwart op een korte pass van Lamar Jackson (20-27). Toch maakten de Chiefs het af: Mahomes gooide de ball over 2 yards naar left offensive tackle Eric Fisher en de grote man bracht de eindstand op 20-34.