Nick Fury krijgt eigen serie op Disney+

Samuel L. Jackson is nog lang niet klaar met Nick Fury. Disney kondigt vandaag aan dat het personage zijn eigen serie zal krijgen op hun streamingservice en dat Jackson terug zal keren in de iconische rol. 

Nicky Fury dook het laatst op in Spider-Man: Far From Home. Het is momenteel nog niet bekend wanneer de serie zal plaatsvinden binnen de Marvel-tijdlijn, maar er is al wel bekendgemaakt dat Kyle Bradstreet (Mr. Robot, Berlin Station) verantwoordelijk zal zijn voor het script en dat hij zal optreden als uitvoerend producent. 

Momenteel zijn er een flink aantal shows in ontwikkeling voor Disney+. Eerder deze week werd de eerste trailer voor WandaVision uitgebracht en het is wachten op de bekendmaking van de releasedata van The Falcon and the Winter Soldier, Loki, Hawkeye, She-Hulk, Ms. Marvel en als laatste Moon Knight. Vrijwel al deze projecten hebben echter vertraging opgelopen door het coronavirus, aangezien er niet op grote schaal draaidagen gepland kunnen worden en productieteams niet bij elkaar kunnen komen.