FOK! Wat een weer: verval zet in

Mogge!

Het weer gaat nu echt veranderen. Toch twijfel ik nog wel een beetje of er echt significante hoeveelheden regen gaan vallen. De meeste nattigheid lijkt zoals meestal in dit jaargetijde langs de kust te gaan vallen. Helaas zijn er ook nog behoorlijk droge gebieden in ons land, zoals Brabant en Gelderland. 

Gisteren begonnen we de dag op veel plaatsen met dichte mist die verkeersbelemmerend was. Toen die was opgetrokken kregen we de zoveelste zonnige dag. Er was geen wolkje aan de hemel te zien. De temperaturen waren ook zeer aangenaam met maxima die lagen tussen de 21 en 26 graden. Misschien dat het zuiden vandaag nog de 25 graden haalt, maar daarna is de koek écht op! 

Vandaag zien we dan zeker in het westen een heel ander beeld. De bewolking heeft de overhand, maar het lijkt nog een groot deel van de dag droog te blijven. In het oosten en zuiden schijnt de zon nog regelmatig en kan het dus nog zo'n 25 graden worden. Aan zee is 20 graden het maximum.

Aan het einde van de middag gaan er dan een aantal buien vallen en die trekken geleidelijk landinwaarts. Toch lijkt dan de activiteit dan steeds minder te worden. Aan zee is er ook een onweersklap mogelijk. Kortom, een overgangsdag.

Donderdag beginnen we de dag met zon, maar in de loop van de dag gaat het regenen en de temperaturen beginnen al te dalen. 

Vrijdag en in het weekend zal de 20 graden niet meer gehaald worden en vallen er geregeld buien. De eerste dagen vooral aan zee, maar mogelijk in het weekend op uitgebreidere schaal regen. Dit alles bij maxima rond 15 graden. Dat zal even wennen worden mensen!!  

Toy Toy!  

Meer weer op FOK!

KlapMongeaul is in Portugal (Foto: KlapMongeaul)
KlapMongeaul geniet in Portugal van een welverdiende vakantie. (Foto: KlapMongeaul)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.