#Hartstocht - 60 km lopen voor het goede doel

Op 3 oktober vindt de #hartstocht plaats, georganiseerd door de Hartstichting. Vanwege COVID-19 vindt de wandeling dit jaar vanuit huis plaats, zoals de meeste wandelevementen. Dit jaar staat de wandeling in het teken van het corona Harten Onderzoek: "Veel coronapatiënten die ernstig ziek worden of overlijden hebben hartproblemen of een hoge bloeddruk. Zelfs bij gezonde mensen kan het virus hartklachten veroorzaken. Met jouw deelname steun je het corona Harten Onderzoek en help je een betere behandeling mogelijk te maken", zo staat er in de bevestigingsmail. 

Bij de Hartstocht kan er gekozen worden uit de afstanden 5, 11, 20, 40 of 60 kilomter. Ook bij de Hartstocht kunnen de deelnemers zich laten sponsoren voor het goede doel. Op dit moment staat de teller op 3875 deelnemers die samen al een bedrag bij van ruim 147.000 euro hebben ingezameld voor de Hartstichting.

Afgelopen zaterdag liep ik meer dan 43 kilometer voor Pink Ribbon. Toen ik op de eindbestemming aankwam voelde ik me nog behoorlijk fit, en was bijna teleurgesteld dat ik er al was. Tijd voor een grotere uitdaging dus. Ik heb me ingeschreven voor de 60 kilometer dit keer. Uiteraard ook weer met de bijbehorende sponsoring. Zaterdag 3 oktober loop ik vanaf m'n voordeur via Amsterdam naar het Wachtlokaal in Haarlem. Sponsoren kan via deze pagina. Mijn streefbedrag ligt op 500 euro, maar ik hoop natuurlijk een stuk meer binnen te halen. 

Update 23-09 13:00 uur
Inmiddels is de eerste (anonieme) donatie binnen  

Update 23-09 19:33 uur
Een klein uurtje geleden heeft Ano Niem een donatie van maar liefst 120 euro gedaan Ik weet niet wie het is geweest, maar bedankt voor het vertrouwen dat ik het ga halen!!! 

Update 23-09 20:56uur
Ook lieve collega Jippie heeft genodeerd  

Hartstocht  (Foto: FOK!/ToT)
Hartstocht (Foto: FOK!/ToT)