Politie zoekt getuigen van mishandeling man én hond in Gorinchem

De politie in Gorinchem zoekt getuigen van een mishandeling die op 15 september rond 09.30 uur plaatsvond. Een Gorcummer was die ochtend op de oever van de Duveltjesgracht, een voetpad naast Buiten de Waterpoort, zijn honden aan het uitlaten. Een onbekende man kwam ineens op hem af en liep tegen hem aan.

Meteen kreeg één van de honden van het slachtoffer een schop van de dader. Toen de hondenuitlater de dader wilde aanspreken en hem vastpakte, kreeg hij direct klappen en schoppen. De dader liep daarna weg in de richting van de Kanselpoort. Hij liet het slachtoffer ontredderd en vol met beurse plekken achter. Zijn bril was beschadigd en zijn shirt kapot.

Signalement
De dader was een bruinverbrande man van zo'n 45 jaar. Hij was zo'n 1.80 meter lang, Hij had een normaal postuur en een kaalgeschoren hoofd. Hij droeg een spijkerbroek, t-shirt en donkere schoenen.

De politie zoekt de dader en kan de hulp van getuigen goed gebruiken. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.