FOK! Wat een weer: nog één dag hetzelfde

I.v.m  onverwachte visite, maar even een 2-minuten-werkje.  

Op veel plaatsen komen dichte mist of mistbanken voor. Deze lossen in de ochtend op. Het is dan vandaag zonnig. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C langs de noordkust tot lokaal 26°C in het zuidoosten. De zwakke wind komt eerst uit veranderlijke richtingen en wordt geleidelijk west tot zuidwest.

In de nacht naar woensdag is er weinig bewolking. In de westelijke helft van het land drijven in de loop van de nacht wolkenvelden binnen. Het blijft droog en de minimumtemperatuur loopt uiteen van 9°C in het oosten tot 15°C in het westelijk kustgebied. Er staat een zwakke tot matige zuidwestelijke wind, aan zee kan de wind toenemen naar vrij krachtig.

Woensdag overdag zijn er perioden met zon, maar drijft er ook af en toe bewolking over waaruit een spat regen mogelijk is. In de loop van de middag en avond trekken van het westen uit enkele buien over het land. Hierbij is er een kleine kans op onweer. De middagtemperatuur varieert van 20°C in de kustgebieden tot 24°C in het oosten en zuidoosten. Er staat een overwegend matige, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtige wind uit zuid tot zuidwest. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

KlapMongeaul is in Portugal (Foto: KlapMongeaul)
KlapMongeaul geniet in Portugal van een welverdiende vakantie. (Foto: KlapMongeaul)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.