Uitslag PSV - FC Emmen

PSV heeft ook de tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. Thuis tegen FC Emmen maakte Maxi Romero in de laatste minuut van de wedstrijd een blunder van doelman Yvon Mvogo goed met een rake kopbal. PSV won met 2-1 van FC Emmen.

PSV overtuigde niet in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. In de 21ste minuut kwam de Eindhovense ploeg op 1-0 door Noni Madueke na een goede aanval. PSV kon niet doordrukken, maar FC Emmen maakte weinig aanspraak op de gelijkmaker.

Toch kwam de uitploeg in de 83ste minuut op gelijk hoogte, maar dat was te danken aan PSV-keeper Yvon Mvogo. De nieuwe doelman, ging vorige week ook al in de fout tegen FC Groningen, liet een terugspeelbal van Philipp Max in het eigen doel rollen. Toch wist PSV alsnog de winst te pakken nadat Maxi Romero in de laatste minuut de 2-1 binnenkopte na een assist van Max, die ook al bij de eerste goal de assist gaf.

PSV

2 - 1

FC Emmen

21' Madueke
 90+4' Romero
   83' Mvogo (eigen doelpunt)

Gele kaart: , Cavlan,Laursen, A.Jansen, (FC Emmen)

Stadion: Philips Stadion, Eindhoven
Toeschouwers: 8.000
Arbiter: v.d. Kerkhof