NFL: Mayfield gooit Browns langs Bengals

In de NFL hebben de Cleveland Browns een eerste zege van het seizoen bij mogen schrijven. In eigen huis won de ploeg met 35-30 van de Cincinnati Bengals van quarterback Joe Burrow, die zijn tweede NFL-wedstrijd speelde.

In het eerste kwart noteerde Nick Chubb met een 11-yard run de eerste touchdown voor de Browns, het tweede kwart leverde er nog twee op: quarterback Baker Mayfield bediende Odell Beckham Jr vanaf 43 yards en Kareem Hunt vanaf 6 yards. Tussendoor gooide Burrow een 23-yard touchdown pass - zijn allereerste in de NFL - naar CJ Uzomah.

Chubb duwde nog een touchdown binnen in het derde kwart, Burrow stelde Mike Thomas in het vierde kwart in staat te scoren: 28-23. Een 1-yard rush van Hunt gooide de boel min of meer op slot, hoewel Burrow de eindstand met een 9-yard pass op Tyler Boyd nog op 35-30 bracht.

Burrow verloor weliswaar, met 37 geslaagde passes in 61 pogingen brak de topspeler van het vorige collegeseizoen - hij won de Heisman Trophy - een record voor een rookie quarterback in de NFL.