FOK! Wat een weer: het kwik vliegt nog één keer uit de bocht

Gegroet!  

Nog één keer vliegt het kwik uit de bocht. Op de Wadden kan het 27 graden worden, maar in Limburg wel 34. Er zullen ongetwijfeld dagrecords gaan sneuvelen. In De Bilt wordt het zo'n 31 graden en in Haarlem kan het ook nét aan 30 graden worden. Er bestaat wel een mogelijkheid dat er een zeewind gaat opsteken, en dan koelt het aan zee een paar graden af.

Het weerbeeld verandert niet. De hele week niet. De enige verandering is de wind die naar het noordoosten toe draait en daarmee koelere lucht aanvoert. Woensdag kan het nog 22 graden worden, maar de rest van de week zitten we rond de 20 graden of zelfs iets daaronder.

Verder is en blijft het droog met perioden met zon.

Ik heb ook werkelijk geen idee hoe ik de weerberichten nog moet gaan invullen de rest van de week. Het laatste beetje inspiratie vloeit langzaam uit mij weg nu. Wat een saai en eentonig weer zeg! Bah!  

Enfin, we zien de komende dagen wel. 

Tot over een week of 3 als ik uit mijn hogedrukslaap ben gekomen!  

Meer weer op FOK!

Zeilwedstrijd in Zeeland (Foto: Scherpschutter)
Een zeilwedstrijd in Zeeland. (Foto:Scherpschutter)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.