Telstar laat na koppositie te pakken en verliest thuis van MVV

Telstar is er vanavond niet in geslaagd de koppositie in de Eerste Divisie in handen te krijgen. Het elftal van trainer Andries Jonker leed tegen MVV Maastricht, tijdens de derde speelronde, de eerste nederlaag: 1-2.

MVV kwam in Velsen in de 42ste minuut via een benutte strafschop van Jelle Duin op voorsprong. Telstar kreeg in de 51e minuut ook een penalty, maar Glynor Plet miste die. De spits maakte die misser even later goed door alsnog voor de 1-1 te zorgen.

Telstar viel aan, maar het doelpunt viel echter aan de andere kant. De winnende treffer kwam in de 88ste minuut op naam van de Belg Koen Kostons. In de allerlaatste minuut van de blessuretijd kwam Telstar nog dichtbij toen doelman Jasper Schendelaar meeging bij een corner. Hij kopte echter net naast. Telstar en MVV hebben na drie speelronden allebei vier punten.