Politie op zoek naar 15-jarige Loekie Krull

De politie is op zoek naar de 15-jarige Loekie Krull. Ze zou op 10 september met haar moeder naar een afspraak gaan bij het Centrum voor Jeugd en Gezin gaan. Tijdens het fietsen is ze echter hard weggereden en aan haar moeder ontkomen. Ze is voor het laatst gezien bij de poort van het Jacob Roelandslyceum in Boxtel. 

Loekie is vertrokken op een Batavus damesfiets, donkerblauw (lijkt zwart) met voorop een bagagedrager. Daar zat een bruine mand op, maar deze is er vermoedelijk afgehaald. De fiets heeft bruine handvatten en een verroeste grote bel links op het stuur. Ze droeg een zwarte joggingbroek, nike sneakers donkerblauw met wit en een zwarte jas tot over de billen. Verder had ze een grijst vest met capuchon onder haar jas aan. Ze is 1.70 meter lang en heeft donkerblond, mogelijk geverfd, haar. 

Op haar hoofd had ze een zwarte beanie/muts met daaronder een strakke haarband, zwart van kleur. Ze heeft een plaatjesbeugel in haar mond. Ongeveer 2 weken geleden heeft ze een oorcorrectie laten doen, de binnenkant van haar oor is dus mogelijk nog paars gekleurd. Mogelijk draagt ze een nep neuspiercing. Normaal draagt ze lenzen maar heeft haar bril wel meegenomen dus deze kan ze mogelijk op hebben.

Mensen die weten waar Loekie verblijft worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0800-6070. 

Loekie Krull (Afbeelding: politie.nl)
Loekie Krull (Afbeelding: politie.nl)