FOK! Wat een weer: flink zonnig!

Vanochtend is het in een groot deel van het land zonnig, alleen in de kustgebieden komen wolkenvelden voor. Eventueel aanwezige mistbanken lossen snel op. In de middag neemt de bewolking in het noorden van het land verder toe en kan er plaatselijk wat motregen vallen. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 18°C op de Wadden tot 23°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, langs de noord(west)kust krachtig.

Komende nacht is het helder, op wat dunne sluierbewolking na. Het wordt op veel plaatsen nevelig. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 10°C in het oosten tot 14°C aan de kust. De zuid- tot zuidwestenwind is zwak tot matig, langs de noordwestkust vrij krachtig.

Zondag overdag schijnt de zon uitbundig, al komt er ook nog steeds wat sluierbewolking voor. Het wordt warmer dan vandaag met maximumtemperaturen die uiteenlopen van 21°C op de Wadden tot 26°C in Limburg. De zuidwestenwind is matig, langs de noordwestkust vrij krachtig en op de Wadden eerst mogelijk krachtig, 6 Bft. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Wateroverlast in Den Helder (Foto: Via djkoelkast)
Dit soort plaatjes zullen we voorlopig niet zien. Wateroverlast in Den Helder rond midden augustus. (Foto: ontvangen via djkoelkast)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.