FOK! Wat een weer: de H van hogedrukgebied

Hallo!  

Gisteren was er toch nog wat meer bewolking aanwezig dan ik gisteren gedacht had. Pas aan het einde van de dag begon de bewolking te breken en klaarde het steeds verder op. Het kwik lag tussen de 18 en 20 graden.

Vandaag moet er dan wel veel meer zon zijn dan vandaag. De wind is zwak en zuidwest, maar neemt in het Waddengebied tot tot vrij krachtig. 

De warmte voor begin volgende week zit er nog steeds in. De 30 graden is nog steeds mogelijk in het zuiden van het land. Dit met name op maandag en dinsdag. Daarna lijkt het iets af te koelen en zou er mogelijk op woensdag een bui kunnen vallen.

Voor het zover is nog een aantal normale dagen met perioden met zon. Morgen is er wel meer bewolking. De komende twee dagen ligt het kwik tussen de 20 graden in het noorden tot 24 of 25 graden in het zuiden.

Tot ziens!  

Meer weer op FOK!

Wateroverlast in Den Helder (Foto: Via djkoelkast)
Dit soort plaatjes zullen we voorlopig niet zien. Wateroverlast in Den Helder rond midden augustus. (Foto: ontvangen via djkoelkast)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.