Alles is game in NBA 2K 21

NBA 2K21 is vanaf vandaag beschikbaar voor de huidige generatie consoles, dus dat wordt gevierd met een launchtrailer. Later verschijnt er nog een next-gen versie.

"Dit is misschien wel het meest unieke jaar voor de NBA en basketbalgaming ooit. Daarom is het team van Visual Concepts trots om NBA 2K21 aan miljoenen spelers wereldwijd aan te bieden", aldus Greg Thomas, president bij Visual Concepts. "We kijken er heel erg naar uit om de controllers op te pakken en onze spelerscommunity vandaag te vergezellen. We kunnen niet wachten om jullie op het veld tegen te komen."

In NBA 2K21 voor de huidige generatie consoles zijn er verbeteringen in de visuele presentatie, speler-AI en spelmodi. Door de Pro Stick heb je een effectievere balcontrole. Er zijn dit jaar tijdsgebonden Seasons in MyTeam en een nieuw MyCareer-verhaal, genaamd The Long Shadow. Dan is er nog een nieuwe Neighborhood-locatie waarin je aan één-tegen-één-, drie-tegen-drie- of vijf-tegen-vijf-wedstrijd kunt meedoen. De nieuwe Neighborhood in NBA 2K21 neemt je mee naar het strand met geheel nieuwe visuals en een nieuwe layout.

NBA 2K21 voor de huidige generatie consoles heeft Portland Trial Blazers'-superster Damian Lillard op de cover en is verkrijgbaar voor €69,99 voor Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Windows pc en Google Stadia. De NBA 2K21 Mamba Forever Edition voor de huidige generatie consoles heeft basketballegende Kobe Bryant met zijn No. 8-jersey op de unieke custom cover en is verkrijgbaar voor €99,99. Naast de huidige ingame bonussen krijg je ook NBA 2K21 voor de volgende generatie consoles uit de PlayStation- of Xbox-familie wanneer deze uitkomt.