Corona van Robert Pattinson legt opnames The Batman stil

Terwijl er vorige week enthousiast werd gereageerd op de eerste beelden van The Batman, ligt de productie alweer stil. Hoofdrolspeler Robert Pattinson is besmet geraakt met het coronavirus. Dit melden diverse bronnen. 

Alhoewel er door Warner Bros. niet officieel is bevestigd dat het om Pattinson gaat is er voldoende reden om aan te nemen dat de productie van een film met zo'n groot budget niet wordt stilgelegd als het niet om de hoofdrolspeler gaat. Warner Bros. laat in een statement weten: "Een lid van het productieteam van The Batman heeft positief getest op COVID-19. Aangezien deze persoon zich zal houden aan het vastgestelde protocol en dus in isolatie gaat, liggen de opnames tijdelijk stil."

Er was net weer begonnen met de opnames in Londen. Het is nog onbekend of dit directe gevolgen zal hebben voor een releasedatum, die nu vastgesteld staat op 30 september 2021. Naast Pattinson zullen onder andere Paul Dano als The Riddler, Colin Farrell als The Penguin en Zoë Kravitz als Catwoman te zien zijn. The Batman wordt geregisseerd door Matt Reeves, die eerder verantwoordelijk was voor de zeer succesvolle laatste twee films uit de The Planet of the Apes-trilogie. 

Corona van Robert Pattinson legt opnames The Batman stil
Corona van Robert Pattinson legt opnames The Batman stil