DJMO loopt 43 kilometer voor Pink Ribbon

Vandaag en morgen vindt de Dam tot Dam wandeltocht thuiseditie plaats. Uw eigen redacteur DJMO besloot om zich in te schrijven voor de langste afstand, namelijk 42 kilometer, en er een sponsorloop voor Pink Ribbon aan vast te koppelen. De reden? Heel simpel: ruim 15 jaar geleden ben ik mijn vader verloren aan keelkanker, een aantal jaar later volgde mijn tante aan longkanker, en afgelopen week heb ik te horen gekregen dat een oom van me op sterven na dood is door de gevolgen van eveneens longkanker. Dat ik vandaag voor Pink Ribbon loop is omdat ik hoop zelf nooit met borstkanker te maken krijgen. 

Ik loop vandaag van mijn voordeur in Alkmaar via Heiloo, Uitgeest, Krommenie, Wormerveer en Zaandam naar Café de Poort in Amsterdam. Jullie kunnen me live volgen via deze link. In de loop van de dag zal ik dit bericht (laten) updaten met foto's en verhalen hoe het gaat. Uiteraard staat dit bericht niet voor niets op de Frontpage: ik hoop door wat meer aandacht mijn streefbedrag van 500 euro voor Pink Ribbon bij elkaar te lopen. Op het moment van schrijven staat de teller op 160 euro. 

Cafe De Poort heeft toen ze van mijn actie hoorden, een donatie van maar liefst vijftig euro gedaan en een toffe FOK!ker heeft reeds toegezegd 3 euro per gelopen kilometer te doneren. Dat is na 43 kilomter lopen dus 129 euro . Ook andere toffe FOK!kers (Jacquelinehasselbaink, Justin_Case, Jippie, Stephan5, BasOne en interpretatie) hebben reeds een donatie gedaan.  Ik maak de kilometers, helpen jullie me mee het streefbedrag te halen? Doneren kan hier! 

Update van een half uurtje geleden (10:12):
De eerste vijftien kilometer zitten erop. Nergens last van. Begint lekker weer te worden. Inmiddels staat de teller op 170 euro dankzij toffe collega heywoodu nog dik dertig km te gaan!

Best nog wel een eindje
Best nog wel een eindje

Update 12:42 uur:
Inmiddels zit ik bijna op 25 km. Dankzij een lieve FOK!ker die me onderweg opwachtte ben ik voorzien van ijskoud water en een heerlijke lunch onderweg en dankzij nog meer toffe users en collega"s (49R, Nieuwschierig, Anakha en nog wat anonieme mensen) staat de teller inmiddels op 250 euro! 

Lunch!
Lunch!

Update 14:30 uur:
Inmiddels de dertig km gepasseerd. Nog steeds nergens last van, al is het best warm aan het worden. En met dank aan toffe FOK!kers Asschen_sukar, harry64 en nog een paar anonieme users staat de teller op 310 euro . Nog een kleine twaalf km te gaan... 

Update 21:10 uur:
Inmiddels ben ik gefinished. Ik arriveerde om vijf voor zes bij (de buren van) Cafe de Poort, waar ik werd opgewacht door een heus welkomstcomité die een bos bloemen voor me hadden meegenomen .

Sinds de vorige update hebben de toffe users NoWayInHell, RobertJamesKasparov, Olaf_l een donatie gedaan en heeft Supertoffe user Rob  zijn belofte inmiddels ook al nagekomen waardoor ik mijn streefbedrag van vijfhonderd euro gehaald heb

Bedankt iedereen voor de steun onderweg.

Dam tot Dam wandeltocht thuiseditie  (Foto: FOK!/ToT )
Dam tot Dam wandeltocht thuiseditie (Foto: FOK!/ToT )