Drummen in Taiko no Tatsujin: Rhythmic Adventure Pack

Bandai Namco kondigt Taiko no Tatsujin: Rhythmic Adventure Pack aan, een bundel van twee games voor de Nintendo Switch, die later deze winter in Europa verschijnt.

Taiko no Tatsujin: Rhythmic Adventure Pack bevat Taiko no Tatsujin-titels (Taiko no Tatsujin Rhythmic Adventure 1 & 2) die nog niet eerder in onze regio zijn verschenen. Het schotelt een verhaallijn voor waarbij spelers op twee verschillende RPG-avonturen trekken door verschillende periodes uit zowel de geschiedenis als de toekomst en het opnemen tegen meer dan 250 verschillende monsters en vijandelijke drums.

Door combo’s op het ritme te maken, is het mogelijk schade aan te richten en te winnen, maar het is ook mogelijk om oude vijanden aan je eigen team toe te voegen om zo nog sterkere tegenstanders te lijf te gaan. Daarnaast is er de Rhythm Game Mode dat meer dan 100 liedjes en zes nieuwe tracks bevat.

"De Taiko no Tatsujin-reeks is een unieke en geliefde franchise binnen het portfolio van Bandai Namco Entertainment. Met Tatsujin: Rhythmic Adventure Pack zijn we dan ook blij twee games die exclusief voor de Japanse markt waren bestemd alsnog in het Westen uit te brengen voor de fans”, aldus Herve Hoerdt, Senior Vice President, Marketing, Digital en Content bij Bandai Namco Entertainment Europe."Tatsujin: Rhythmic Adventure Pack zal voor heel wat plezier zorgen en introduceert een verrassend RPG-avontuur dankzij diens uitdagende gameplay die zowel fans als nieuwkomers zal kunnen bekoren."

Taiko no Tatsujin: Rhythmic Adventure Pack verschijnt deze winter voor de Nintendo Switch.