FOK! Wat een weer: even wennen hé mensen?

Hallo!  

Dat was wel even wennen hé mensen? Geen zonnig en warm weer meer, maar kil, grijs en heel veel wind. Een actieve depressie trok net noord van ons land naar het oosten toe. Die leverde vooral in het noorden en deels midden behalve flink wat wind ook aardig wat regen met zich mee. Plaatselijk viel er tussen de 10 en 20 mm regen. Veel overlast door de wind was er echter niet. Wat ons verder opviel waren de temperaturen. Op Terschelling was het warmer dan in Limburg. Sterker nog, in Limburg is de 20 graden nauwelijks behaald, terwijl dat op Terschelling wél lukte.

Vandaag is de zon weer te begroeten, maar in de loop van de ochtend en in de middag kan er ook een plaatselijke bui ontstaan. Een donderslag sluit ik daarbij niet uit. In de loop van de middag neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het vanuit het zuidwesten regenen. De maxima liggen tussen de 20 en 24 graden morgen. De wind stelt niet veel meer voor en is veranderlijk. Eigenlijk een prima dag dus. 

Fijne dag!  

Meer weer op FOK!

 Zomer in Zeeland (Foto: Zara)
Toen het nog warm en broeierig was met de ontwikkeling van stapelwolken in Zeeland. (Foto:Zara)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.