Technomancer laat zich zien in Outriders

Square Enix heeft de laatste klasse onthuld voor de RPG-shooter Outriders. In onderstaande video zien we hoe de Technomancer samenwerkt met Devastator- en Pyromancer-teamgenoten en zijn vaardigheden demonstreert tijdens een loopgravenstrijd, één van de vele uitdagingen die spelers kunnen beleven in de game.

Outriders is een RPG-shooter-ervaring die je als een supermens over het slagveld laat heersen met een vrije mix van wapens en krachten. De game daagt je uit je eigen speelstijl te ontwikkelen en slim gebruik te maken van de synergie tussen je krachten, klasse en uitrusting. Speel alleen of bundel je krachten met één of twee andere spelers om dodelijke combinaties te vormen en samen over de vijandige planeet Enoch te reizen.

"De Techomancer is een spectaculaire en flexibele klasse die je in verschillende richtingen kunt uitbouwen, bijvoorbeeld voor crowd-control-gerichte ondersteuning, of als krachtige artillerie-eenheid om vijanden zware schade toe te brengen. Ze zijn een geweldige aanwinst voor elk Outriders-team", zegt Bartek Kmita, creative director bij People Can Fly. "De coöp van Outriders is een intense en uitdagende ervaring die volop ruimte biedt voor synergie tussen teamgenoten en krachtige combinaties. Spelers moeten als team echt tactisch samenwerken om de grootste uitdagingen in de game te overwinnen."

Outriders verschijnt tegen het einde van 2020 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One en pc.