EA Access heet voortaan EA Play

Electronic Arts laat weten dat EA Access en Origin Access Basic zijn veranderd in EA Play. Origin Access Premier heet nu EA Play Pro. Alle voordelen blijven beschikbaar.

EA Play is een gameabonnementsdienst waarmee je toegang krijgt tot exclusieve spelersuitdagingen, in-game beloningen, content speciaal voor leden en een bibliotheek met games, waaronder De Sims 4, Need for Speed Heat, Titanfall 2 en enkele van de populairste franchises van EA zoals Battlefield, Star Wars Battlefront en Plants vs Zombies. EA Play is beschikbaar op Xbox One, PlayStation 4, pc via Origin en vanaf de lancering op 31 augustus ook op Steam voor pc.

Leden kunnen geselecteerde nieuw uitgebrachte games tot 10 uur lang proberen, waarbij spelers die de game besluiten te kopen, verder kunnen spelen waar ze gebleven waren. Ook besparen leden op digitale aankopen met 10% ledenkorting op volledige games, Season Passes, puntenpakketten en DLC. EA Play-leden zijn ook de eersten die een opnieuw ontwikkelde ervaring voor pc kunnen proberen, momenteel bekend onder de naam Origin Beta. Een EA Play-lidmaatschap heb je al voor €3,99 per maand. Een EA Play Pro-lidmaatschap, met volledige toegang tot alle nieuwe titels van EA, kost €14,99 per maand of €99,99 per jaar.

Deze zomer debuteerde EA Play Live als de nieuwe naam voor EA's jaarlijkse live-evenement, dat vroeger EA Play heette. EA Play Live is bedoeld om het laatste nieuws van EA te delen, van wereldpremières en game-updates, tot manieren waarop spelers en de community de games van EA kunnen spelen.

EA Play