De Roon zwaar teleurgesteld over uitschakeling in Champions League

Atalanta Bergamo-speler Marten de Roon is zwaar teleurgesteld over de uitschakeling in de achtste finales van de Champions League. Atalanta verloor woensdagavond met 1-2 van Paris Saint-Germain.

De Italiaanse voetbalclub stond tot vlak voor tijd op een 1-0 voorsprong. In de laatste minuut maakte Marquinhos namens Paris Saint-Germain gelijk. In de blessuretijd scoorde Eric Maxim Choupo-Moting de winnende treffer.

“We zijn nu heel teleurgesteld, maar dat lijkt me normaal”, zei De Roon. “Als je er zó dichtbij bent, doet het alleen maar meer pijn. We stonden bijna in die halve finales, maar toen kregen we die tegentreffer. De teleurstelling was op dat moment zo groot dat we die tweede goal te makkelijk incasseerden.”

“Het is nu heel moeilijk om mijn gevoel onder woorden te brengen, maar ik ben heel trots op mijn ploeg en heel Bergamo. Onze stad heeft het heel zwaar gehad met het coronavirus, maar niemand gaf op. Dat gaan wij ook niet doen. Volgend seizoen proberen we dit kunstje te herhalen.”