FOK! Wat een weer: Nog even heet met kans op onweer

Vanochtend zijn er zonnige perioden, in het zuiden is er meer bewolking en kan er eerst nog een enkele (onweers)bui voorkomen. In de loop van de middag en avond kunnen er overal enkele onweersbuien ontstaan. Windstoten, hagel en in korte tijd veel regen zijn daarbij mogelijk. De middagtemperatuur ligt rond 32°C. De zwakke tot matige wind komt eerst uit oost tot zuidoost en in de middag uit uiteenlopende richtingen.

Komende nacht klaart het op, er is nog een kleine kans op een onweersbui. De minima liggen rond 20°C. De wind is overwegend zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

Vrijdag overdag ontstaan weer snel stapelwolken die op meerdere plaatsen uitgroeien tot onweersbuien, waarbij plaatselijk veel regen kan vallen. Ook is hagel mogelijk. De middagtemperatuur ligt tussen 25°C aan de kust en 29°C in het oosten. De wind is zwak en variabel, in de middag in de kustgebieden geleidelijk matig uit noordelijke richtingen. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

 

Even afkoelen (Foto: Stephan5)
Even afkoelen maar!  (Foto:Stephan5)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.