DLC, fysieke edities en gratis update voor Minecraft Dungeons komen in september

Microsoft heeft aangekondigd dat Creeping Winter voor Minecraft Dungeons beschikbaar zal zijn vanaf 8 september 2020. Ook hebben ze voor die datum een fysieke disc van de Hero Edition aangekondigd voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. En die dag is ook de dag van een gratis update. Het wordt dus drukker in de kerkers op 8 september.

Minecraft Dungeons krijgt op dezelfde dag ook een grote gratis update die nieuwe content zal toevoegen en ingrijpende wijzigingen in het spel zal aanbrengen. Deze update wordt naast Creeping Winter uitgebracht, maar is beschikbaar voor alle spelers, ongeacht welke versie van de game ze hebben gekocht. Er worden nieuwe handelaars aan de game toegevoegd die tijdens je reizen kunnen worden gered. De smid kan uitrusting voor je upgraden. De Gift Wrapper kan je helpen bij het ruilen met andere spelers in multiplayer. De handelaars kunnen worden geleveld om meer en betere items te hebben. De update voegt ook nieuwe Daily Trials toe die beloven flinke veranderingen aan te brengen en beloningen te bieden in ruil voor het voltooien van verschillende uitdagingen.

Creeping Winter brengt nieuwe levels, vijanden, uitrusting en meer naar Minecraft Dungeons. Bezitters van de Hero Edition kunnen de extra content gratis downloaden. Mocht je de fysieke versie kopen, dan staat deze uitbreiding niet op disc, maar moet je deze downloaden.

Minecraft Dungeons - Packshots