Vrouw is telefoon met waardevolle foto's kwijt na straatroof

Afgelopen woensdagmiddag is er bij een ijssalon aan de Veerweg in Rheden een tas gestolen van een vrouw die een ijsje zat te eten. In de tas zat een telefoon met foto’s en video’s van haar man die kortgeleden is overleden. De telefoon heeft dus een grote emotionele waarde voor het slachtoffer.

Daarom roept de politie de daders op om de telefoon zo snel mogelijk terug te brengen of te laten bezorgen op het politiebureau. Het zou voor het slachtoffer heel veel betekenen als ze de beelden weer terugheeft.

De daders zijn een man en een vrouw. Ze gingen er beiden op een scooter vandoor. Het gaat om een man van middelbare leeftijd met een met pet op. Hij droeg een gestreept shirt met bodywarmer, een witte korte broek en sandalen. De vrouw is ook van middelbare leeftijd. Ze heeft blond haar en had een zonnebril op. Ze droeg een zwart shirt met een lichte broek en sandalen. 

De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8884 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. Ook drukken ze de dader(s) op het hart om de telefoon zo snel mogelijk terug te brengen.