Tijdelijk event M.U.T.E. Protocol start morgen in Rainbow Six Siege

M.U.T.E. Protocol, een tijdelijk in-game event in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is vanaf morgen 4 augustus gratis speelbaar op PlayStation 4, Xbox One, en pc en introduceert een nieuwe gamemodus en exclusieve items voor meerdere Operators. M.U.T.E. Protocol eindigt op 17 augustus.

M.U.T.E. Protocol introduceert een nieuwe variant op de 5v5 Secure Area gamemodus in een futuristische versie van de Tower map. In deze gamemodus moeten de aanvallers M.U.T.E. Protocol uitschakelen en proberen de verdedigers dit te voorkomen. Zelfs voor spelers die vertrouwd zijn met de gamemodus Secure Area, voelt M.U.T.E. Protocol uniek aan door een gloednieuwe functie: Morphing. De aanvallers moeten twee gebieden veiligstellen en krijgen hierbij de mogelijkheid om van gedaante te verwisselen tussen Operator en drone. Aan de andere kant krijgen de verdedigers de mogelijkheid om zich digitaal te verplaatsen via kogelwerende camera’s.

Het M.U.T.E. Protocol event introduceert 26 exclusieve items voor Operators Jackal, Lion, Ying, Kapkan, Mira, Mute, Oryx en Vigil. Spelers krijgen een voorproefje van deze hightech items door de desbetreffende Operator te spelen in de tijdelijke gamemodus. M.U.T.E. Protocol packs zijn te verdienen door speciale Event Challenges te voltooien en zijn verkrijgbaar voor 300 R6 Credits of 12.500 Renown per stuk.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.