EA Sports kondigt partnership met AC Milan en Inter Milan aan

EA Sports kondigt een partnership aan met AC Milan en Inter Milan. Na aankondigingen van langdurige partnerships met Real Madrid en La Liga, is er nu een meerjarige licentieovereenkomst met de twee Italiaanse clubs.

Als exclusieve Official Video Games Partner van beide clubs is EA Sports FIFA de enige gamefranchise waar spelers in elke spelmodus kunnen strijden tegen de grootste sterren van beide clubs.

"Het blijven verbeteren van strategische club partnerships in Italië is cruciaal voor onze visie en toewijding om de liefde voor de sport te vergroten, en in dit geval voetbal wereldwijd, middels authentieke interactieve ervaringen", zegt Nick Wlodyka, Vice President & GM, EA SPORTS FIFA. "We kijken ernaar uit om fans de komende jaren een innovatieve en interactieve FIFA-ervaring te bieden."

Daarnaast laat het bedrijf weten dat de samenwerking met FIFA en AS Roma dit jaar afloopt. Dit heeft geen invloed op de gelijkenis van spelers of de chemie in FIFA Ultimate Team. Er is een FAQ met details over hoe AS Roma zal verschijnen in FIFA 21.