Eerste details Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy

Koei Tecmo Europe en ontwikkelaar Gust Studios hebben de eerste details over het onlangs aangekondigde Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy gegeven, inclusief nieuwe gameplay-vaardigheden en de eerste verhaallijnen.

In Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy keert Ryza terug voor een geheel nieuw avontuur, drie jaar na haar inspanningen in Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout. Dit vervolg draait om Ryza's reis naar de koninklijke hoofdstad van Ashra-am Baird. Ze verkent oude ruïnes terwijl ze op zoek is naar de waarheid achter het mysterie van de verloren legendes. Onderweg zal ze een aantal nieuwe vaardigheden kunnen leren om haar te helpen de gevaren te overwinnen, zoals de mogelijkheid om te zwemmen. Ryza's nieuwe zwemtechnieken helpen haar niet alleen om aquatische materialen te ontdekken, maar ook om de ingang van een onderwaterkerker te ontdekken.

Tijdens haar reis zal Ryza opnieuw worden vergezeld door haar vrolijke groep vrienden. De enige dochter van een koopmansfamilie, Klaudia, werkt in de koninklijke hoofdstad, maar denkt ondertussen terug aan het avontuur dat ze drie jaar eerder met Ryza had. Klaudia heeft nog steeds de wens om een spannender leven te leiden en komt Ryza in de koninklijke hoofdstad tegen. Dan is er het mysterieus wezen dat bekend staat als Fi. Het wezen spreekt niet, maar is zeer expressief en vol emotie, hecht snel contact met Ryza en helpt haar antwoorden te zoeken op de ware betekenis van de verloren legendes.

Naast de nieuwe gameplay-details onthulde koei Tecmo ook dat gamers die tijdens de eerste twee weken van release een fysieke of digitale kopie van Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy kopen, een Early Purchase Bonus-code ontvangen voor het Summer Fashion-kostuum. Daarnaast kunnen gamers die gegevens hebben opgeslagen van Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout de klassieke kostuumset ontgrendelen, inclusief outfits voor Ryza en haar vrienden uit de vorige titel.

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy wordt deze winter uitgebrachtvoor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Windows PC via Steam.