Wild bestuderen in Red Dead Online

Nadat spelers als clowns verkleed online protesteerden is er vandaag nieuwe content aan Red Dead Online toegevoegd. Het betreft een nieuwe Frontier Pursuits Role voor spelers: The Naturalist.

Naast de Bounty Hunter, Collector, Trader en Moonshiner biedt deze nieuwe rol gefocust op het dierenrijk de mogelijkheid om samen te werken met natuurbeschermer Harriet Davenport waarbij spelers op de dieren van de vijf staten jagen, ze opsporen en bestuderen.

The Naturalist introduceert ook voor het eerst Legendary Animals in Red Dead Online, samen met nieuwe rolspecifieke missies, items en vaardigheden, zoals een Sample Kit en Animal Field Guide als hulp bij het opsporen en bestuderen van dieren; nieuwe tonics en tonic recepten; en een reeks wapens geschikt om te verdoven om Harriet's inspanningen te ondersteunen voor natuurbehoud.

Voor spelers die liever met jagen bezig zijn dan natuurbescherming, zal Gus Macmillan, de jager op groot wild, graag dierenhuiden veranderen in nieuwe, hoogwaardige kledingstukken en snuisterijen.

Ook inbegrepen in de update is een nieuwe geavanceerde camera, de nieuwste Outlaw Pass met maximaal 40 Gold Bars en een verscheidenheid aan unieke items en upgrades om te ontgrendelen in 80 ranks, plus meerdere door de community gevraagde functies en fixes. Rockstar belooft dat er nog veel meer om te spelen en te ontdekken komt in de komende maanden. Dus mocht je meer content willen in een online game: gewoon online protesteren, het helpt!