Gregorius opnieuw goed voor homerun

Didi Gregorius heeft zijn start bij de Philadelphia Phillies niet gemist. Nadat hij vrijdag al een homerun sloeg bij zijn debuut voor de Phillies, deed de Nederlandse kortestop dat zondag opnieuw tegen de Miami Marlins. De Phillies wonnen met 7-1 van Miami Marlins.

In de tweede inning bij zijn eerste slagbeurt voor Gregorius sloeg de Nederlander direct een homerun. In het vervolg van de wedstrijd kon de Nederlandse kortestop geen indruk maken aan slag, maar zijn teamgenoot Phil Gosselin deed dat wel met twee homeruns te slaan. Uiteindelijk boekte de Phillies een makkelijke 7-1 zege tegen de Miami Marlins.

Daniel Bard heeft na zeven weer eens een wedstrijd in de MLB gegooid. De 35-jarige pitcher kreeg in april 2013 te maken met yips (een tijdelijk verlies van de controle van de fijne motoriek in je onderarm en hand), waarmee hij de controle over de bal verloor. Nadat vorig jaar als coach bij de D-backs merkte dat hij weer de controle kreeg over de ballen besloot de pitcher om zich weer klaar te maken voor een rentree in de MLB, en met succes. Want na zeven jaar, twee maanden en 28 dagen heeft de werper weer een winst achter zijn naam staan. De Colorado Rockies wonnen met 3-2 van de Texas Rangers.

Uitslagen zaterdag:
Chicago Cubs - Milwaukee Brewers 3-8
Boston Red Sox - Baltimore Orioles 2-7
Chicago White Sox - Minnesota Twins 10-3
St.Louis Cardinals - Pittsburgh Pirates 9-1
Tampa Bay Rays - Toronto Blue Jays 4-1
Texas Rangers - Colorado Rockies 2-3
Philadelphia Phillies - Miami Marlins 7-1
Oakland Athletics - Los Angeles Angels 1-4
New York Mets - Atlanta Braves 3-5
Los Angeles Dodgers - San Francisco Giants 4-5
Houston Astros - Seattle Mariners 7-2
Cleveland Indians - Kansas City Royals 2-3
Cincinnati Reds - Detroit Tigers 4-6
Washington Nationals - New York Yankees 9-2
San Diego Padres - Arizona Diamondbacks 5-1