Gameplay van Mafia: Definitive Edition onthuld

2K en Hangar 13 bieden een uitgebreide blik op de bijgewerkte gameplay van de Mafia remake, met commentaar van Chief Creative Officer Haden Blackman.

Voortbouwend op de lancering van de "New Beginnings" filmverhaaltrailer van vorige maand, publiceerden Hangar 13 en 2K vandaag de eerste uitgebreide blik op Mafia: Definitive Edition's aangepaste gameplay. De trailer biedt een gedetailleerd overzicht van de core gameplay, evenals een diepe duik in een van de missies van de game, 'A Trip to the Country'.

Mafia: Definitive Edition komt op 25 september uit. De remake bevat een bijgewerkt script vol met nieuwe dialogen, uitgebreide achtergrondverhalen en extra cutscènes. Spelers vinden er ook geheel nieuwe gameplay-sequenties en -functies, cinematics en andere verbeteringen.

Mafia: Definitive Edition maakt deel uit van de Mafia: Trilogy, die omvat:

  • Mafia: Definitive Edition - De volledig nieuwe remake
  • Mafia II: Definitive Edition - een HD-remaster
  • Mafia III: Definitive Edition - de volledige game

Spelers die Mafia: Trilogy digitaal aanschaffen, hebben direct toegang tot Mafia II: Definitive Edition en Mafia III: Definitive Edition op PlayStation 4, Xbox One en Steam en kunnen Mafia: Definitive Edition downloaden zodra deze op 25 september beschikbaar komt. Mafia: Definitive Edition, Mafia II: Definitive Edition en Mafia III: Definition Edition zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar.