FOK! Wat een weer: perfect wandelweer

Er zijn perioden met zon. Alleen in het zuidoosten komt er in de eerste ochtenduren nog veel bewolking voor met in het zuiden van Limburg eerst nog lichte regen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 18°C op de Wadden tot 23°C in het zuidoosten. Er staat een matige noordwestelijke wind.

In de nacht naar dinsdag zijn er brede opklaringen en kunnen er vooral in de zuidelijke helft van het land enkele mistbanken ontstaan. In het uiterste noorden drijven enkele lichte buien vanaf de Noordzee binnen. Het koelt af naar 7°C in het binnenland en 11°C aan zee. De wind komt uit richtingen tussen west en noord en neemt landinwaarts af naar zwak, aan zee en op het IJsselmeer blijft de wind matig.

Dinsdag overdag heeft de zon de overhand en ontstaan er enkele stapelwolken. In het noorden kunnen deze hier en daar uitgroeien tot een bui. De middagtemperatuur loopt uiteen van 18°C aan zee tot 22°C in het zuidoosten bij een overwegend matige noordwestenwind. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Graanveld (Foto: Scherpschutter)
Een graanveld en een mooi kerkje in Zeeland. (Foto:Scherpschutter)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.